Lunch, mmm lekker!

  • Lijnzaadcrackers met bloemkoolhummus
  • Zuurkool met olijven (restje van gisteravond, wat olijven erbij voor de smaak en omdat ze zo gezond zijn)
  • Koolsalade met een eitje 
  • Griekse yoghurt met een paar stukjes mango en fijngemalen noten en pitten

 

 

 

Nog snellere lijnzaadcrackers maak je zo:

in een bakje, 5 eetlepels gebroken lijnzaad, 3 eetlepels notenmeel (amandel of zeer fijn gemalen gemende noten) en een eetlepels pompoen en zonnebloempitten.

Een half kopje (liefst kokend) water toevoegen, 10-15 minuten wachten zodat het water opgenomen is. Dan op een siliconen mat of bakpapier het prutje uitspreiden, het makkelijkst gaat dat met een kookring uit de kookwinkel of Xenos.

ca 7 minuten in de magnetron op vol vermogen, even kijken en omkeren en dan nog een minuut of 3 a 4. Je moet ze even proeven want iedere magnetron werkt anders.

Wil je ook het recept van de koolsalade of de bloemkoolhummus, stuur me een mailtje dan plaats ik ze ook hier op de site.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s